Lópopófogó
Üdvözöllek!

 
A hónap ló fajtája

Már lehet szavazni a következő csapatra! 

» Bővebben

Májusbanban a hónap fajtája lett: Quarter horse

meglévő fajtaleírás a képre kattintva elérhető

(folyamatos feltöltés alatt)


Ajándékott kapott pacik & gazdáik:

  • ... (...)

 
Pontgyűjtő Kupa???

Pontgyűjtő Kupa 2017-ben?

A szavazás lezárásával kiderült, hogy a szavazók 100%-ban abban értettek egyet, hogy legyen idén is pontgyűjtő kupa.

Tehát, hamarosan kezdetét veszi az újabb játék!

 

 
A hét képe

 

Végre zöldbe:-)

 
Postaláda

Aktuális

Ancsa - db
Pk  -db
Griffin - db
Bogi - db
Ancsza23 - db

 Mi is ez?  Üzenet a szerkiknek

 

 
Lovas Hírmondó

Videó ajánló...

A félelmetes buborékok

Többi videó Videót ajánlok

Hírek / Cikkek / Érdekességek...

-> Pajti története - A ló, akit önző gazdája kihasznált...

 
Más oldalak

 WWW.LOVASBEMUTATÓ.HU

(katt a képre)

*****************************

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

 

 

 

Szabályzat és segítség

 

Isten hozott az oldalon!

Ha szereted a lovakat akkor a legjobb helyen jársz!

Egy kis segítséget szeretnék nyújtani Nektek ezzel a résszel, hogy könnyebben eligazodjatok az oldalon.

Miről olvashatsz a szabályzatban?

1. Regisztrálj az oldalra

2.Nézz körül az oldalon

3.Kérj lovat

4. Neveld, gondozd a lovadat

5. Mennyi lovam lehet???

6. Hogyan és mikor lehet csikóm???

7. Csikóovi

8. Beteg a lovam, mit tegyek???

9. SZÓRAKOZÁS

10. Tanulmányok és Rajtengedély igénylése

11. Versenyeredmények bejegyzése

12. Megrendezett versenyek és eredményeik

13. Munkavállalás az oldalon

14. Tudástár

 


1. Regisztrálj az oldalra

Az első lépés ahhoz hogy lovat nevelhess nálunk. A regisztrálást megtalálhatod a BEJELENTKEZÉS menüpontban, csak kattints rá és kövesd az utasításokat. Meg kell majd  adnod a felhasználónevedet (tetszőleges lehet) , az e-mail címedet és a jelszavadat. Ha mindent jól kitöltöttél az e-mail címedre küldenek egy linket, mellyel aktiválhatod a regisztrációdat. Ehhez ugye be kell menned majd az e-mail fiókodba és az ott található linkre kattintva bejelentkezhetsz az oldalra a megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal. Ezután meg kell várnod, hogy valamelyik szerkesztő jóváhagyja a regisztrációdat. Ha ez megvan már meg is nézheted az oldal minden menüpontját. Legközelebbi látogatásodkor már csak itt kell beírnod a belépéshez szükséges adatokat.

Vissza a tartalom jegyzékre2.Nézz körül az oldalon

Jó ha tudod mit hol találsz és milyen menüpontok alatt milyen műveleteket végezhetsz

Vissza a tartalom jegyzékre3.Kérj lovat

Ha tetszik amit látsz és jól meggondoltad, kérj lovat. Ezt a következő képpen teheted meg:

Mindig az aktuális fejlécen találod a Nevelés pontot erre katt aztán  IRÁNY A NEVELDE ITT megtalálod a LÓVÁSÁRT katt. Itt megjelenik majd 2 lehetőség: az ELADÓ LOVAINK...,az ÁRVAHÁZBA KERÜLT PACIK  Ezekből kiválaszthatod azt a pacit, amelyik megtetszik...-remélem találsz olyat. Jegyezd meg a számát és a fajtáját, hogy be tudd írni a LOVAT KÉREK menüpontba. Ebben a pontban találsz egy adatlapot amit be kell másolnod egy új bejegyzésbe és ki kell töltened a hiányzó adatokat ( lovad neve, neme, fajtája, kora...persze az örökbe fogadott lovaknál már adottak az adatok) ha ez megvan kis türelmedet kérem és elkészítem az istállódat benne a kiválasztott pacóval.

Ha elkészültem az istállóddal, IRÁNY A NEVELDE majd itt  az ISTÁLLÓK-ra kattintva, a neved után pedig a lovaid egészségi állapotát láthatod. A nevedre kattintva be fog jönni a pacid képe és az általad megadott adatok. Továbbá meg fogod látni milyen állapotban vannak a lovaid, mikor  patkoltattál, és jártál az állatorvosnál utoljára. Milyen munkát vállaltál, hogy gyarapithasd a pénzedet és azt is láthatod mennyi pénzed van éppen.

Vissza a tartalom jegyzékre4. Neveld, gondozd a lovadat

Miután már megvan álmaid lova a feladatod annyi hogy gondozd, neveld rendszeresen. Ezt megteheted a nap bármely szakában amikor fel tudsz jönni az oldalra. Arra kérlek ne hagyd sokáig gondozás nélkül a pacit hetente legalább egyszer gyere és nézd meg.  --->IRÁNY A NEVELDE--->GONDOZÁS  pont segít eltalálni az oldalon a megfelelő helyre. mindennapi teendők-ben etetni,itatni, csutakolni és megfésülgetni kell majd. Havonta egyszer meg kell csinálni a HAVI TEENDŐKBEN a féregtelenítést, oltást és patkolást is. Vannak még extra teendők, melyekkel kényeztetheted a lovaidat. Ez nem kötelező, de ha van kedved megteheted.

A következő pont ezen a lapon, nagyon fontos:

"Takarmányt veszek a lovamnak"

Ezt a pontot akkor kell használnod, ha már van legalább 1 lovad. A lovadnak enni kell, ugyhogy takarmányt kell biztosítanod neki. Ezt itt teheted meg, méghozzá úgy, hogy beírod a menüpontba hogy veszel takarmányt ( minimum 1 hónapra kell venned egyszerre) és azt is hogy mennyi időre.( de persze reális keretek között).  ha 1 hónapra veszel egyszerre, akkor az ár : 1500,- lovanként.

( pl: ha 2 lovad van akkor ezt írod be: takarmányt veszek a lovaimnak 1 hónapra.  és aláírod...

alatta ilyesmit fogsz majd látni ha levonásra került az összeg: OK!  levontam 2x1500=3000,-ot)

Mindig jelezni fogom mikor fog elfogyni a takarmány, mikor kell új adagot vásárolnod. Ezt láthatod majd a "Mi történik ma" pontban jobb oldalon a naptár alatt és a takarmány megvétele után is beírom + azt is hogy mennyibe került és mennyi pénzt vontam le a számládról.

A lovad adatlapján találsz egy sort a lovak egészségi állapotáról, betűvel és csillagokkal jelölve az aktuális állapotukat.

5 csillag = kiválló egészségnek örvendenek a lovaid

4 csillag= már 1 hét eltelt azóta, hogy utoljára gondoztad a pacit, ezért csak jó állapotban van.

3 csillag= lovad közepes egészségnek örvend, nagyon hiányol neki, már 2 hete nem látogattad meg.

2 csillag= elégséges állapotot jelent, 3 hete nem találkoztál a paciddal, nagyon éhezik, szomjazik és rettenetesen koszos is, de kitart és tovább vár téged.

1 csillag: nagyon rossz egészségi állapotot takar. Nem is büszkélkednék vele már 4 hete nem is néztél a pacid felé. Ha nem jelentkezel és nem gondozod 1 hét múlva árvaházba kerül.

FONTOS!!!

Tudnod kell: az árvaházba került pacikat ( láthatod őket az árvaházba került pacik pont alatt) bárki kiválaszthatja magának, nem biztos hogy a volt gazdi visszakaphatja. Amennyiben ide került a lovad és szeretnél új pacit nevelni, tenned kell érte valamit. 10 napig be kell segítened a lovak gondozásában az árvaházban (árvaházas lovak gondozása menüpontban) és attól függően mennyit segédkeztél kérheted a pacit. Úgy gondolom azért egy kis odafigyelés és felelősség is állatot nevelni, még akkor is ha virtuálisan teszed ezt. Tehát ha a 10 nap alatt minimum 6-szor segédkeztél igényelheted a pacidat a LOVAT KÉREK menüpontban.

Mindezt megelőzheted!!! Azzal, ha időről - időre gondozod a pacidat

vagy

A lovat kérek pont alatt olvashatsz egy olyat hogy LÓHOTEL, ha ide beírod hogy nem tudsz jönni pl. 2 hétig, akkor itt teljes állátásban részesülhet a pacid és megőrizheti frissességét és egészségét is. Mindez azonban pénzbe kerül hiszen egy szolgéltatást veszel igénybe. Mivel mindenkinek van kezdő tőkéje (25.0000 Ft, az adatlapodon van feltüntetve) abból tudjátok finanszírozni a lóhotel költségeit, mely 1000 Ft naponta. Tehát ha beteszed egy hétre a lovadat ( 7 napra) akkor 7000Forinttal lesz kevesebb a kasszádban. Hátulütője a dolognak, hogy ha elfogyott a pénzed és még mindig a lóhotelben van a pacid az árvaházba kerül.

Remélem ez sosem fog bekövetkezni!!!

Ha biztos vagy benne hogy már nem tudsz jönni, és szüneteltetni se akarod a lovak gondozását, te is beadhatod őket az árvaházba az örökbe adom pont alatt. Ezeket a pacikat is megkaphatja más.

Vissza a tartalom jegyzékre5. Mennyi lovam lehet???

Mivel egy pacid már biztosan van, ha ezt a pontot olvasod,akkor tudnod kell:

- csak az kaphat további pacókat aki rendszeresen ellátja kis kedvencét.

- a meglévő paci, pacik egészségi állapota kiválónak kell hogy legyen,

- a havi teendőknek meg kell lennie (oltás, féregtelenítés, patkolás)

- rendelkezned kell megfelelő mennyiségű takarmánnyal, hogy enni tudj adni a kedvenceidnek

- és nem utolsó sorban: legalább  15 napja regisztráltnak kell lenned az oldalon,

-hogy mennyi lovad lehet szám szerint azt nem írom ide, sok mindentől függ...

REMÉLEM NEM TARTOTOK TÚL SZIGORÚNAK.....

Vissza a tartalom jegyzékre6. Hogyan és mikor lehet csikóm???

Kiscsikót szeretnél? íme a feltételek hozzá:

- kell ugye egy kanca, aki majd kihordja a születendő csikót,

-kell egy fedezőmén (NÉZZ BE A NEVELDÉNKBE--->IRÁNY A NEVELDE--->FEDEZTETÉS, CSIKÓS ÜGYEK menüpont alatt találjátok őket) vagy egy saját mén, aki majd összejöhet a kancáddal,

- továbbá egy kis pénztartalék, mert lesznek kiadások is a vemhes kancával kapcsolatosan

ha ez megvan, akkor tudnod kell még:

Lovaidnak kiváló egészségi állapottal kell rendelkeznie ahhoz, hogy fedeztetni tudd őket. A fedeztetést a nap bármely szakában a NAVIGÁCIÓ, azon belül a Fedeztetem a lovam menüpont alatt tudjátok beírni. Ide is írtam egy kis segítséget és tudnivalót a fedeztetésről. Meg kell adnotok a kanca és a mén nevét és fajtáját.

Ha ez is megvan, pár nap múlva kiderül megfogant -e a csikó. Ezt tudatni fogom veletek a bejegyzésben ( A fedeztetés sikeres volt! Gratulálok!!!) vagy ( Sajnálom ez most nem sikerült, próbáld meg később) beírásokkal.

Következő lépés, sikeres fedeztetés esetén:  a Mikorra várható a csikó? menüpont megtekintése. Itt láthatjátok majd az anya illetve apa állat képét és azt hogy jó esetben mikor fog elleni a kanca. Ez a várakozási idő a fedeztetéstől számított 20. nap lesz. Ne aggódjatok közben is lesz dolgotok a kancával.

Mégpedig a következők:

- Az 5. napon egy vérvizsgálatot kell csináltatni a leendő anyukán, ez 5.000 Ft

-  A 10. napon ultrahangra kell vinni a kancát az állatorvoshoz, ami 12.000 Ft-ba fog kerülni

- A 18. és 20. nap között be kell vinni az elletőboxba, hogy állandó felügyelet mellett legyen éjjel-nappal

-Ebben a 20 napban lehetőleg minden nap gondozni kell, hogy egészséges csikó születhessen

- Amennyiben a 20 napból 15-nél kevesebbszer gondozták a kancát valószínű hogy komplikált ellése lesz, ami ismételten némi pénzbe fog kerülni a gazdinak ( attól függően mennyire nagy a baj) és  ami beláthatatlan következményekkel járhat. (akár a csikó vagy a kanca elvesztésével )

Ha már mindezekkel tisztában vagy akkor jöhet a következő lépés:

 Ha megszületett a kiscsikó, az elletőbox bejegyzésében is tudatni fogom és a frissítések közé is be fog kerülni

Ekkor a Választható csikók közül nézegetni lehet melyik tetszik az adott fajtán belül és a Megszületett , ilyen legyen :-) pontba be is lehet írni. (ott is találtok segítséget, adatlapot)

A választható csikók képeinél is találhattok több képet 1 csikó és mellette 1 felnőtt képet, amire ha rákattintotok megjelenik még 2 felnőtt kori kép.Ezeket is vegyétek figyelembe a választáskor, hiszen ha felnő a csikó ezt a képet fogja megkapni. Mindez a születésétől számított 10. hónapban várható.

Ha a csikó mellett nincs másik kis kép, akkor majd az eladó lovak közül nézhetsz neki felnőttkori képet, ha eljön az ideje.

Ezután már csak egy kis türelem és bekerül az istállóba a többi paci közé a kis jövevény

A kanca leghamarabb (a csikó születésétől számítva) 5 hónap múlva fedeztethető újra, hiszen neki is kell egy kis feltöltődés az ellés és a szoptatás után.

Remélem minden világos és érthető. Ha mégse megy valami, nyugodtam szóljatok és segítek!!!

Vissza a tartalom jegyzékre7. Csikóovi

Amikor elérkezettnek látod az időt, hogy közösségbe engedd a csikódat beírathatod a csikóoviba Szeretnék oviba járni pont alatt!!! Itt képzett dadusok vigyáznak majd rá, és érdekes feladatokat, játékokat találnak ki nekik. Ezeket meglesheted Az ovi mindennapjai (dadus) pontra kattintva, és itt írhatod be mikor viszed a kicsit oviba. Vagy ha úgy könnyebb( pl hétfőn beírod hogy Lucky csikóm a héten minden nap jön reggel az oviba) Sőt, ha felhatalmazást adsz a dadusnak tanítani is fogja a csikódat. Így hamarabb elvégezheti a leckéket. A dadus helyettesítheti a gazdit tanítás szempontjából.

Remélem hamarosan barátokra lelnek a kiscsikók és kellemes napokat töltenek majd az oviban!!!

Vissza a tartalom jegyzékre8. Beteg a lovam, mit tegyek???

Mindenképpen az állatorvoshoz (hozzám) kell fordulni, hogy megvizsgáljuk a pacit. Ez a következő képpen történik: NÉZZ BE A NEVELDÉNKBE--->IRÁNY A NEVELDE--->ÁLLATORVOS -> Orvosi rendelő -> kezelő pontja alatt be kell írni, milyen tüneteket tapasztalsz a pacinál, miért hoztad a kezelőbe. Ott megvizsgálom és vissza fogok írni az eredményről, ha szükséges további vizsgálatokat írok elő neki (vérvizsgálat, röntgen, műtét ha kell). Meglátjuk bent kell e maradnia vagy visszakerülhet az istállóba a lábadozás alatt. A vizsgálat nem kerül semmibe, viszont a gyógyszer, injekció és kezelések némi pénztartalékot igényelnek. Ugyis sok pénzt kerestek, költeni is kell belőle

Vissza a tartalom jegyzékre


 

9. SZÓRAKOZÁS

Aki szeretne írni jó kis történeteket (mintha a paci mesélné) itt az ideje, hogy naplót vezessen Kérek egy naplót a lovamnak pontnál jelezheted az igénylést

Írd be szeretnék egy naplót xy nevű lovamnak, vagy lovaimnak ( több paci is mesélhet 1 naplóban, de külön is lehet)

A szórakozás és szabadidő pont alatt találhattok más lehetőségeket is. Ilyenek pl a JÁTÉKOK, ahol különböző ügyességi és logikai játékokkal üthetitek el az időt. Aztán van egy olyan is, hogy BULIZZUNK, itt a megrendezett bulikat találjátok, remélem hamarosan sok lesz. A következő lehetőség pedig az érdekességek olvasgatása, igyekszem ezeket is szaporítani, hogy ne unatkozzon senki.

MOSTANÁBAN FILMEK IS KERÜLTEK FEL AZ OLDALRA

Jó szórakozást, olvasgatást és írogatást mindenkinek!!!

A naplók írásakor.. adott hónap legjobbjait jutalmazni fogom .. (vicces, érdekes történeteket várok)

Vissza a tartalom jegyzékre


 

10. Tanulmányok és Rajtengedély igénylése

Ahhoz, hogy igényelni tudjatok rajtengedélyeket a paciknak előszőr meg kell tanítanotok az összes alaptanulmányt és az adott szakágak tanulmányait is. (Ezeket Bal oldalon a NÉZZ BE A NEVELDÉNKBE--->IRÁNY A NEVELDE---> OKTATÁS menüpont alatt találjátok ) 

Alaptanulmányok megtanításával 5 *-ot szerezhetsz a lovadnak, már csikókorban elkezdhető a tanítás.

Tanítás módja: Minden nap 1-szer  1 fajta tanulmányt tanulhat a lovad 10 napon keresztül, majd 5 nap szünet következik mielőtt elkezdheti az újabb feladat elsajátítását.

A 10. napon írjátok a tanulmány után, hogy MEGTANULTA!, és máris felvezetem a paci adatlapjára.

Alaptanulmányok keretében a következő leckéket sajátíthatják el sorban a négylábúak:

1. Karámba szoktatás

2. Kötőfékhez szoktatás

3. Nyereghez szoktatás

4. Kovácshoz szoktatás

5. Futószárazás

A tanulmányokban akkor léphetsz a szakágak felé, ha lovad az összes alaptanulmányt megtanulta.

Szakágak tanításánál a tanítás folyamata ugyanaz mint az alaptanulmányoknál 10 nap + 5 nap szünet.

Ezekkal a tanulmányokkal újabb  *-okat szerezhetszszám szerrint jelenleg 6 db-ot

Választható szakágak amiket már nem kötelező sorban tanítani:

1.Díjugratás

2. Díjlovaglás

3. Military

4. Fogathajtás 

5. Távlovaglás

6. Galopp

Ha megtanulta a paci kérhetsz rajtengedélyt neki:

Rajtengedélyt kérek a lovamnak pontra kattintva.

Amikor előszőr rajtengedélyt kértek , előtte vizsgát kell tennetek :-) Nem kell megijedni tőle, de ugye a rajtengedélyek vizsgaköteles papírok, így mi se bújhatunk ki ez alól.

Legelső alkalommal két részből fog összetevődni (1. egy általános lóismeret, 2. az adott szakághoz kapcsolódik) többedszerre már csak 1-1 rész lesz az aktuális szakághoz kapcsolódóan.

A pár kérdésből álló feladatsort, tesztet, E-mail-ben fogom elküldeni nektek, ugyhogy igényléskor ezt is tüntessétek fel nekem. A kitöltött vizsgalapokat visszaküldeni az én címemre kérem szépen.

Remélem nem tartotok túl szigorúnak, ha figyelmesen nézegetitek az oldalt ígérem mindenre választ fogtok találni.

Jó szórakozást és sikeres vizsgát mindenkinek.

Vissza a tartalom jegyzékre11. Versenyeredmények bejegyzése

Előszőr is GRATULÁLOK,  mivel ha ezt olvasod valószínű, hogy befejeztél már egy versenyt más lovas oldalon.

Egy újabb kis segítség ahhoz, hogy az adatlapodra kerüljenek azok az eredmények, melyeket más oldalon értél el lovaiddal.  Ezt a pontot ITT TALÁLOD A VERSENYEKET- -> Versenyeredmények bejegyzése címszóval találod majd meg.

Ide egy új bejegyzésbe írd be nekem, hogy melyik oldalon, milyen versenyen és melyik lovaddal indultál. Persze a lényeget se felejtsd el milyen eredményt értetek el a pacival és milyen jutalommal jár az adott helyezés elnyeréséért.

Mindezt azért kérem, nehogy követhetetlen legyen a versenyzés, továbbá ne tudjanak előfordulni visszaélések sem. Szúróbróba szerű ellenőrzések elöfordulnak majd. Viszont, ha nem találom a megfelelő adatokat nem tudom regisztrálni az adott eredményeket.

Az adatlapon a pénznyeremény értelem szerűen a lovardai pénzedhez lesz hozzáadva, a szerzett címet és tárgynyereményt pedig a nyeremények alatt találod majd.

Köszönöm, hogy versenyeztek és ezzel is hírnevet szereztek az oldalnak!!!

Vissza a tartalom jegyzékre


12. Megrendezett versenyek és eredményeik

Megtaláljátok őket a ITT TALÁLOD A VERSENYEKET-->MEGRENDEZETT VERENYEK --> Azon belül pedig mindig az adott verseny startlistája alatt lesz kiírva az eredmény kategória.

Vissza a tartalom jegyzékre
 


13. Munkavállalás az oldalon


Amennyiben eljutottál eddig a menüpontig, akkor már biztosan jól átnézted az oldalt és tisztában vagy jónéhány dologgal. Ahhoz hogy a költségeidet fizetni tudd, nem elég csak itt lenni, tenni is kell érte. Vállalhatsz munkát az oldalon, mégpedig a következő képpen:

NÉZZ BE A NEVELDÉNKBE-->IRÁNY A NEVELDE--> MUNKAVÁLLALÁS ekkor megjeleni az az oldal, ahol még tájékozódhatsz milyen melót is szeretnél , mi az ami esetleg jobban fizet vagy közelebb áll a szívedhez. Nézelődj egy kicsit a Választható munkák pont ra klikkelve. Itt biztosan el tudod majd dönteni mi fog bejönni neked, illetve láthatod ki mennyit kereshet az adott munkával, melyik állások vannak betöltve és melyikek szabadok még.

Ha választottál munkát akkor a teendőd ezt beírni nekem a Munkába állok pontban egy új bejegyzésbe. Ott vissza fogok írni és az adatlapodra is rákerül milyen pozicióban dolgozol nálunk. :-)

Teljesen OK, tiéd a munka...mit kell csinálni és hogyan??? Találsz egy olyat hogy Jelentések erre katt amikor dolgozni szeretnél és ott válaszd ki a te állásod, ide kell beírogatni mikor mit csináltál...nagyon fontos, ugyanis ez után fogod kapni a jól megérdemelt Fizetés-t, minden hónap elején.

A másik lehetőség hogy megtaláld hová kell írni a cselekedeteidet: bal oldalon alul képekben ki szoltam rakni a fontosabb munkákat, illetve hogy mely állások vannak már betöltve. A képre kattintva bejuthatsz egyszerűbben a megfelelő helyre. :-)

A munkával kapcsolatos dolgoknál láthatsz még egy olyat is hogy Dolgoznék a lovammal. Na erről azt kell tudni, hogy akkor teheted ezt ha a pacid megtanulta a feladathoz kiírt tanulmányt a NAVIGÁCIÓ -> OKTATÁS -> Lovak munkában pont alatt. Itt találtok instrukciókat hogyan kell ezt elvégezni. Amikor készen álltok a munkára heti 2 alkalommal lehet a lóval dolgozni, ez alkalmanként és lovanként 2.500 Ft-ot tesz a zsebetekbe.

Azt hiszem mindenről írtam, ha kimaradt valami vagy nem értitek szóljatok bátran.

JÓ MUNKÁT MINDENKINEK!!!

Vissza a tartalom jegyzékre


14. Tudástár

Ezt a részt megtaláljátok a MUNKA, SZÓRAKOZÁS, TANULÁS PONTRA kattintva  Anatómia, a ló Fajták, Lószínek , A lovak jegyei érhetőek el jelenleg. A fajták havonta bővülnek, hiszen mindig van hónap lófajtája nálunk. :-) Olvasgassátok és én pedig igyekszem itt is bővíteni a repertuárt.

Vissza a tartalom jegyzékre
 


 

 
Friss hírek

 

  1. Új navigáció: Részletek
  2. Gondozási rangsor: Hónap gazdija:
  3. Mi történik ma? Esemény
  4. ÚJ! hírekNapilapban: Mikor mit csináltam az oldalon...
  5. Fizetések:  Részletek

Új verseny:

  1. Fajtakategóriás küllem sorozat - December-lezárva

 

A küllemverseny sorozat új eredményei:

Fajtakategóriás küllemsorozat július - Eredmények minden kategóriában!!! új!!!

Fajtakategóriás küllemsorozat június - Az eredmények minden kategóriában elérhetők!!!

Fajtakategóriás küllemsorozat május- Az eredmények minden kategóriában elkészültek

Fajtakategóriás küllemsorozat április- EREDMÉNYEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN ELKÉSZÜLTEK!

Fajtakategóriás küllem sorozat március - EREDMÉNYEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN ELKÉSZÜLTEK!

Más versenyeredmények:

Bolondos Április

Régebbi eredmények: itt!!!

Új JÁTÉK!!!

  1. Lónévnaptár
    » Már elérhető...

 

 
 
Versenyhírek

 

AKTUÁLIS VERSENYEK:

Lehet nevezni a decemberi sorozatra!!!

 

LEZÁRT VERSENYEK:

 

 

 

 

 

 

 


EREDMÉNYEK

Eredmények

MINDEN kategóriában!!!FRISS!!!!

 

 

Eredmények a csikó és póni kategóriákban!!!

Eredmények a kancáknál is elérhetők!!!!

MÉNEKNÉL ÚJ EREDMÉNYEK!!!!

 

Az eredmények minden kategóriában elkészültek!!! 

 

EREDMÉNYEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN ELKÉSZÜLTEK!!!

 

Az eredmények minden kategóriában elkészültek!!!

 

      

 
 
Tenyészhírek

Jelenleg nincs hír...

 
Egyéb

JÁTÉKOK:

SZABADIDŐ:

 

Már olvashatjátok a 3. fejezetet is Griffin tollából


Ezt vidd el más oldalakra:

lópopófogó

 
Hányan vagyunk?
Indulás: 2011-02-25
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!